• 0233 721 551 / 0757 039 455

Traduceri și apostile

CONTJUR TRADUCERIVă oferă traduceri autorizate în/din toate limbile, în domenii specializate de activitate, fiind un promotor al conceptului de receptivitate și flexibilitate în relațiile cu partenerii săi, de aceea își perfecționează și completează permanent serviciile în funcție de nevoile acestora.

Echipa noastra oferă traduceri profesioniste, știind să adapteze cu abilitate textele-sursă și conținutul cultural la contextul specific al limbii țintă.

Răspundem cu promptitudine la solicitările dumneavoastră, având grijă să vă oferim traduceri care să se situeze întotdeauna la un nivel ridicat de calitate. Ca agenție profesionistă de traduceri, ne propunem să depașim barierele de comunicare prin reconstituirea mesajului din spatele textului, a tonului și nuanțelor, a înțelesurilor subtile.

Echipa noastră este receptivă la cerințele/nevoile clientului și promovează un sistem de comunicare deschisă cu partenerii:  • Cererile de ofertă primesc întotdeauna un răspuns prompt.
  • Se realizeaza un schimb de informații în privința layout-ului de livrare a lucrării, suportului final precum și modalității de plată, etc.
  • Este garantată confidențialitatea datelor pentru lucrările executate.
  • După predarea lucrarilor, se va ține cont de feed-back-ul clientului pentru a monitoriza astfel gradul de satisfacere a cerințelor acestuia.
  • Pentru a avea valoarea juridică, actele traduse au nevoie de legalizarea notarială a specimenului de semnătură al traducătorului autorizat care a efectuat respectiva traducere.

Veți putea ridica documentele de la sediul nostru deja legalizate, în schimbul achitării taxelor notariale aferente.Info clienți

Contjur
0233 721 551
0757 039 455
Email
office@contjur.ro
Contjur traduceri